lauantai 12. lokakuuta 2013

12.10 BRIXTON


Aamulla herättiin noin 10 aikaan ja tovin jälkeen saapastelimme kohti ”keskustaa”. Kävelimme ristiin rastiin ja ihmettelimme mistä mitä ja minne…’

Kas kas kahvia oli saatava ja suunnistimmekin tähän maineikkaaseen kahvilaketjuun nimeltä starbucks ja eteen tuli täytetty sieni croissantti sekä pään kokoinen kahvikuppi…



Tovin taistelun jälkeen saimme kahvit juotua jullen kanssa ja matka jatkuu!

Tovin seikkailun ”noin tunnin kävelyn”  jälkeen löysimme etsimämme eli paikallisen marketin Tescon, joka ei juurikaan poikkea citymarketista tms..

Seuraava haaste on saada prepaid liittymät eli top up liittymät näin paikallisesti sanottuna.  Homma hoituikin helposti, kun kävelimme vain liikkeeseen ja kerroimme mitä tarvitsemme ja bam meillä oli liittymät kourassa.

Lyhyen surffailun jälkeen vatsa ilmoitti että saattaisi olla aika keventää illan tulevaa kokemusta esimerkiksi vaikka toisella super tunnetulla ruokaketjulla nimeltä KFC eli Kentucky Fried Chicken… päädyimme sekunnin mietiskelyn jälkeen ottamaan The Mighty Bucket ateriat joka sisälsi lajitelman kuivaa kanaa, tulista kanaa ja erittäin hyvän siipikanasen joka oli miellyttävä kokemus.
Vatsat täynnä lähdimme kohti markettia eli 1000 ja 1 kaupan sokkeloa basaarityyliin.. täältä löytyikin kohtuuhintainen pyyhe noin kolmessa minuutissa ja pääsimme jatkamaan matkaa kohti kämppää. Matka taittui mukavasti kun kadun varressa häämötti chix & buck viinibaari! SINNE! Julle nautiskeli saksalaista rieslingiä ja minä ranskalaista shirazia ah kyllä meillä on mukavia kantapaikkoja.
Nyt kämpillä tarkoitus vähän nostaa jalkoja ylös, siistiytyä ja illan elämystä eli kohti ravintola Sketchiä kahden michelin tähden megakallista mestaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti