Maanantaina aamulla lähdimme Tiinan kanssa metrolla ristiin
rastiin, tarkoituksena päästä Liverpool streetille josta suuntasimme kohti La
Chapellea.
Vau mikä paikka, en ole koskaan ennen nähnyt mitään niin
särmikästä ja siistiä, joka ikinen paikka kiilsi ja oli viimeisen päälle
laitettu. Henkilökunta oli todella ystävällisen oloista ja boom paukkasimme
keittiöön. Keittiössä oli todella monta kokkia samanaikaisesti, ja yksi erottui
selkeästi joukosta Patron Jeff Galvin, hän tuli tervehtimään meitä ja
vaihdoimme muutaman sanan kunnes hänen oli lähdettävä takaisin töiden pariin. Joimme kahvikupit Café A Vinissä joka on
yhteydessä Chapelleen.
La Chapellesta jatkoimme matkaa kohti Harrodsia. En
saanut täydellistä kuvaa edes kuinka suuri koko paikka oli, mutta sen täytyy
olla valtava siis todella iso.. Hetken kävelyn jälkeen saavuimme Demoiselleen,
joka siis sijaitsi Harrodsin sisällä, ei siis mikään halpa paikka sekään sillä
3 pientä limpparia maksoi 13puntaa eli pyöreästi 15euroa.
Kello olikin vierähtänyt lähemmäs kahta, siis päätimme
jättää Windowsin myöhemmäksi, sillä meillä oli Lounas Bristrot De Luxessa.
Istuimme pöytään ja vieremme istui kukaan muukaan kuin Patron Chris Galvin ja siitä se
juttu sitten lähtikin, hän kertoi meille paljon Lontoossa oleskelusta ja elämästä yleensä sekä omista kokemuksistaan.
Pahoittelen olen tässä vaiheessa niin
häkellyksissä kaikesta, että suuri osa tänne kirjoitettavasta materiaalista on
jäänyt jonnekin pään syövereihin.
Ryhdyimme tutkimaan listoja, ja samalla siemailimme
Galvinien omaa Shampanjaa. Alkuruoaksi päädyin ottamaan Salad of endive, Roguefort
& Walnuts. Roguefort oli taivaallisen hyvää!
Pääruoaksi otin Tagine of lamb, couscous & Harissa. Olin
todellakin niin omissa maailmoissa makujen kanssa, että en tiedä miten koko
kokemusta pitäisi kommentoida. Maut olivat todellakin kohdillaan, varsinkin
Harissa antoi t o d e l l a mahtavan tulisuuden ruokaan. NAM. Lisäksi vielä
todella hyvää merlotia.
Tässä vaiheessa Executive Chef Warren istahti pöytään ja esittelyn jälkeen
hän naurahti että mistäs hitosta me saadaan takki noin hartiakkaalle sällille
:D heh. Hän ei ollut ”vielä” niin pelottava kuin meitä oli peloteltu etukäteen. Warren puhui
ja vitsaili tovin kunnes hänkin joutui lähtemään takaisin töihin. Päädyimme
tulokseen, että minä menen Bistroon ja Julle Chapelleen eli toiveiden
mukaisesti.
Jälkiruoaksi otin Karhunvatukka kohokkaan ja vanilja
jäätelöä. Maku vei taas kielen mennessään… Julle otti Tarte Tatinin joka on
Galvinien nimikkojälkkäri eli sitä saa jokaisesta Galvinien ravintolasta
vakiona. Maut olivat taas kohdillaan. Julle otti myös Creme Bruleen, näytti siltä että jullen suussa räjähti ja silmät pullistuivat kun hän sai ekan lusikallisen tuota paahdettua kamaa. Toimii siis!
Rehellisesti sanottuna, tämä päivä on helppo tiivistää
muutamaan lauseeseen.
Luulin, että tämänlaisia päiviä on vain unissa tai
elokuvissa! THIS IS REAL!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti