Nyt aletaan selkeästi olemaan jo voiton puolella tässä
hommassa ja yhä enemmän alkaa tuntua siltä, että ei täältä ihan niin vain
haluaisikaan lähteä pois vaikka onhan sitä kotiinkin jo kova ikävä.
Galvinien Executive Chef Warren työskentelee meidän kanssa
jouluun asti larderissa ja olen siitä hyvin innoissani, vaikka tässä on ehkä
työllisesti mielenkiintoisin ja mentaalisesti raskain viikko takana. Olen
oppinut ihan törkeästi uusia asioita jo oppimistani annoksista ja miten ne
tulee laittaa ”oikein” esille, sekä todella paljon muuta mahtavaa teoriaa annoksista
ja ruoanlaitosta. Kuitenkin varmaan mahtavinta on se, että kaikki tuntuu vain
sujuvan kaksi kertaa paremmin kun Chef
Warren on keittiössä. Onhan toki sitä sanomista tullut ja välillä pitänyt purra
vähän hammastakin, mutta ei kovaa.
Tällä viikolla meidän opettaja Paula oli käymässä ja
näimmekin hänet ensimmäisen kerran keskiviikkona illalla, kun menimme tapaamaan
häntä Victoriaan. Juttelimme niitä näitä ja hän tiedusteli kuinka meillä on
mennyt ja kerroimme muutenkin millaista on olla Lontoossa.
Ostereita Shalotti Mignonettellä |
Salad DJ |
Terrine de Campagne |
Torstaina käytiin syömässä taas Franco Mancassa ja sain ehdottomasti parhaan Margarita pitsan ikinä. |
Perjantaina oli magee päivä, siis totaalisen siisti päivä
töissä kaikki meni tosi hyvin ja hauskaakin oli, kun kuunteli Chef Warrenin ja
Chef Kevinin juttuja päivän mittaan. Lounaan jälkeen meillä oli
palautekeskustelu tai oikeastaan ehkä se oli enemmänkin palautteen avaus, sillä
onhan meillä vielä kolme viikkoa jäljellä ja tässä on kyllä aikaa huonontaa tai
parantaa.. Sain kyllä sellaisen käsityksen Chef Warrenin puheista, että olen
tehnyt työni suhteellisen hyvin ja tälläsen käsityksen hän antoi myös opettajalleni,
mistä olen erittäin tyytyväinen.
Esimerkiksi että olen selkeästi osa Larderia ja teen ihan
samoja hommia kuin muutkin. Hyvä fiilis siis!
Keskustelun jälkeen näytimme Chef Warrenin kanssa keittiön
Paulalle ja tämän jälkeen oli tarkoitus suunnistaa kohti Harrodsia Demoisellea.
Demoiselleen juomaan lasilliset viiniä, itse join Galvinien omaa punaviiniä
joka oli todella hyvää. Galvin Rasteau 2009 Cotês du Rhône Villages, Domaine La
Soumade.
Tämän jälkeen suuntana oli Windows. Tietenkin pienen naisellisen
mutkan jälkeen eli nopean vaatteiden vaihdon ja siistiytymisen jälkeen, jonka
aikana odottelimme kiltisti hotellin viereisessä pubissa.
Pääsimme lähtemään. Meillä oli niin kiireinen aikataulu,
että päätimme ottaa taksin ja kaiken mahtavuuden lisäksi taksi ajoi meidät
ensiksi väärälle Hilton hotellille. Voi
ei taas vaihteeksi perille päästyämme ja sisälle hotelliin päästyämme tiesin,
että tämä on niiden hienompien ihmisten paikka. Niin myös Windows todella upea
paikka, siis aivan mieletön, harmittelin vain että en ottanut enempää kuvia.
Toivottavasti menemme sinne toistamiseen. Menimme baarin puolelle ja nautimme
pullollisen Shampanjaa.
Windowsin jälkeen matka kohti kotia alkoi, mutta ensin oli
käytävä syömässä, siis päätimme suunnistaa Brixtoniin ja sieltä sitten jonnekin
syömään hmm, joka ikinen paikka perjantai iltana oli tietenkin täynnä. Pääsimme
kuitenkin loppujenlopuksi kiinalaiseen ravintolaan syömään joka oli myös aivan
täpöten täynnä, söin king prawn bento boxin ja masu tuli täyteen.. tästä suunta
kohti kämppää ja noh loppu onkin aika yksiselitteinen, sänkyyn ja silmät kiinni
avot olikin lauantai. Nyt kaksi päivää vain rentouduttu ja tehty ruokaa
kämpillä ensimmäisiä kertoja koko täälläolon aikana :D
Niin ja tuli huomattua, että lähikaupasta saa suhteellisen
edullista shampanjaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti